U bent hier:

Speelstad: De Boerenbuiten

Na het succes van vorig jaar, organiseert de vakantiewerking van Deinze op zaterdag 30 juni opnieuw een opendeurdag. Tijdens deze tweede editie van Speelstad, met als thema 'Den Boerenbuiten', opent de vakantiewerking opnieuw de deuren voor alle kinderen, jongeren en hun ouders die willen kennismaken met hun werking. Tussen 13.30u en 17u kan iedereen deelnemen aan de leukste activiteiten!
De vakantiewerking van Deinze organiseert op zaterdag 30 juni voor de tweede maal een opendeurdag. Deze editie van Speelstad zal helemaal in het thema 'Den Boerenbuiten' ingekleed zijn. De vakantiewerking opent haar deuren voor alle kinderen, jongeren en ouders die kennis willen maken met hun werking. Ook geïnteresseerde animatoren zijn van harte welkom.

De lokalen en buitenterreinen van de stedelijke vakantiewerking zullen voor één dag omgetoverd worden tot een echte boerderij. Alle activiteiten die worden aangeboden zullen dan ook in het teken van het boerenleven staan.

Kinderen en volwassenen kunnen kennismaken met een waaier aan activiteiten waar ze vrij in en uit kunnen stappen. Van koeien melken over kruiwagenrace tot verdwalen in het strobalendoolhof, tijdens deze opendeurdag kan het allemaal!

De opendeurdag gaat door in de lokalen van de vakantiewerking in het Brielpunt, Mouterijdreef 22, Deinze. Iedereen is welkom tussen 13.30u en 17u. De inkom is voor deze speciale gelegenheid helemaal gratis.

Meer info?

Jeugddienst Deinze
Mouterijdreef 22
9800 Deinze
09 381 68 51

jolien.dewispelaere@deinze.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brielpunt
Mouterijdreef 22
9800 Deinze

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 30 juni 2012
Prijs gratis
Organisatie stedelijke vakantiewerking Deinze