U bent hier:

Speelpleinwerking De Speelveugel LAUWE

+1 punt 3 jaar

Kamp of vakantie Actie en avontuur

Bij speelpleinwerking De Speelveugel in Lauwe, kunnen kinderen en tieners terecht voor tal van activiteiten. We kiezen ervoor om activiteiten te voorzien, maar ook om genoeg materiaal en hoeken te voorzien waar kinderen zelf hun spel kunnen spelen. Er is een uniek aanbod aan fietsjes, steps en skates. Bouwen kunnen de kinderen in de bouwhoek met blokken, paletten, sjorpalen en touw. Er is een voetbalveldje waar gevoetbald kan worden, een zetelhoekje met boeken en strips, tafeltjes met kleurpotloden, tekeningen en gezelschapsspelletjes, een verkleedhoek, etc. Voor elk wat wils dus!
Ook de jongeren uit het middelbaar kunnen bij De Speelveugel terecht in de vakanties. De jongeren hebben een eigen lokaal waar ze wat kunnen chillen, spelen op de playstation of een babbeltje slaan met elkaar. Wekelijks verzorgt één animator de programmatie met activiteiten speciaal voor hun leeftijd. Enkele voorbeelden van vorige activiteiten zijn: een uitstapje naar de Gavers, er werd een film gemaakt, we hielden een sleepover en gingen naar de minigolf, etc.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hoeve Delaere
Lendakkerlaan 3
8930 Lauwe (Menen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 26 augustus 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 8,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Jeugddienst Menen
Trefwoorden speelpleinwerking, vakantie
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Speelpleinwerking De Speelveugel LAUWE op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS