U bent hier:

Speelhuis Huppel

Speelhuis Huppel verwelkomt kinderen van 0 tot en met 4 jaar vergezeld van hun ouders, grootouders of andere opvoedingsverantwoordelijke.

Samen met hun (groot)ouders gaan de kinderen op ontdekking in de ruimte. Kinderen leggen leuke contacten met andere kinderen en hun ouders. Ze ontdekken samen het speelgoed en leren samen spelen. Hebben de kinderen even genoeg van het spelen, dan kunnen ze aan tafel een stukje fruit of een koekje eten.
Huppel is een plaats waar je als ouder in een ongedwongen sfeer andere ouders kan ontmoeten met een tasje koffie of thee. Zij kunnen een babbeltje en (opvoedings)ervaringen uitwisselen. Alles is aanwezig om er een gezellige namiddag van te maken.

Tijdens de openingsuren kom je langs en blijf je zo lang je wil. Je wordt onthaald door een medewerker. Huppel is gratis en je hoeft je niet in te schrijven of te reserveren.
Voor sluitingsdagen : zie website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Huis van het kind
Kazernestraat 35
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 augustus 2019 tot 30 juni 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Huis van het kind Sint-Niklaas
Contact speelhuis.huppel@sint-niklaas.be
03 778 37 00
Trefwoorden Huis van het kind, jonge kinderen, kinderen van 0 tot 4 jaar, andere ouders ontmoeten, samen spelen,UitKalender_activiteiten_incl_permanenteactiviteiten, kgzwanger
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Speelhuis Huppel op UiTmetVlieg.be