U bent hier:

Speelgoed- en kledinggeefplein

6 jaar

Speelgoedgeefplein breidt uit ... omdat elk kind, van elke leeftijd, recht heeft op spelen, én toffe kleding! Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid ? Maak andere kinderen dan blij met hun ‘oude’ speelgoed! Kom naar het ‘speelgoedgeefplein’. Een idee van de kinderraad die hierbij extra focust op kinderarmoede. Met het speelgoedgeefplein wil de kinderraad alle kinderen de kans geven om te spelen. Je mag op het plein je eigen speelgoed gratis weggeven of bij ...

Speelgoedgeefplein breidt uit ... omdat elk kind, van elke leeftijd, recht heeft op spelen, én toffe kleding!

Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid ? Maak andere kinderen dan blij met hun ‘oude’ speelgoed! Kom naar het ‘speelgoedgeefplein’. Een idee van de kinderraad die hierbij extra focust op kinderarmoede.

Met het speelgoedgeefplein wil de kinderraad alle kinderen de kans geven om te spelen. Je mag op het plein je eigen speelgoed gratis weggeven of bij anderen kinderen gratis speelgoed uitkiezen. Heb je thuis speelgoed waar je niet meer mee speelt, waarom het niet weggeven dan?

Dit jaar breiden we zelfs uit! Naast speelgoed bieden we ook kleding aan. Iedereen kan vanaf nu al kledij en speelgoed binnen brengen op de jeugddienst tot 15 november 12 uur. Maar al het speelgoed moet nog werken, proper en volledig zijn en de kledij moet netjes zijn, niet stuk.

Wil je zelf een plaatsje op het plein om je speelgoed uit te stallen? Schrijf dan uiterlijk op 8 november in via 014 33 05 30 of jeugddienst@gemeentemol.be.

Een hapje en drankje zijn te verkrijgen aan zeer democratische prijzen en de opbrengst ervan gaat naar Rode Neuzen. Dit is een project dat jongeren mentaal sterker maakt en zich vooral inzet op scholen. Als er zelfs mensen zijn die taart, cake of dergelijke willen bakken om zo ook het goed doel te steunen, ook zeer welkom uiteraard, dit mogen zij dan op mail zetten naar jeugddienst@gemeentemol.be.

In samenwerking met Jeugddienst/Kinderraad/Huis van het kind/ LDC Ten Hove/Gezinsbond Jonge Gezinnen Mol

Info

Waar Lokaal dienstencentrum Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 november 2019
Leeftijd 6+
Prijs gratis
Organisatie Jeugddienst
Contact jeugddienst@gemeentemol.be
014330530
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Speelgoed- en kledinggeefplein op UiTmetVlieg.be