U bent hier:

Speeddating Gent

Schrijf je in voor deze geweldige avond waar je nieuwe vrienden maakt en op een ontspannen manier oprechte en geestverwante vrijgezellen ontmoet!
Over dit evenement
“No stress, only fun” is het credo van onze charmante host die je hartelijk verwelkomt en meteen op je gemak stelt. Na een drankje in de lounge van het supergezellige Hotel de Flandre of Ghent River Hotel gaan we speeddaten in de break-out zaal die zorgt voor voldoende privacy.

Tijdens dit event ontmoet je minstens 9 vrijgezellen, telkens zeven minuten. Dat is ideaal om te kunnen beslissen of je iemand terug wil zien en ook niet te lang als je dat niet zou willen. Het is een eenvoudige en leuke manier om veel mensen te ontmoeten op één avond.

Na de speeddates kan je gezellig blijven napraten met iedereen, zonder enige verplichting. No stress, remember?

De volgende dag ontvang je een e-mail met de contactgegevens van je "happy matches". Zo kan je elkaar in een mum van tijd weer ontmoeten voor echte afspraken.

Schrijf je snel in en wij garanderen je een onvergetelijke avond vol aangename ontmoetingen!

(1 aperitief of 2 drankjes en minstens 9 ontmoetingen zijn in de prijs inbegrepen)
Deze speeddating gaat door op één van volgende locaties in Gent: Hotel de Flandre of Ghent River Hotel. Enkele dagen voor aanvang van het event ontvang je een uitnodigingsmail van ons. Daarin zal het specifieke adres staan samen met parkeermogelijkheden en andere info.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hotel de Flandre
Poel 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 februari 2020 tot 10 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Prijs
Basistarief: 0,00 €; 25-39j: 35,00 €; 35-49j: 35,00 €; 45-59j: 35,00 €; 55-69j: 35,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie HappyMatch
Contact info@happymatch.be
Links
Trefwoorden speeddaten, speeddate, speeddates, dating, dating 35 plus, dating 45 plus, activiteit vrijgezellen, activiteiten voor vrijgezellen, vrijgezel, acitiviteiten voor singles, activiteit singles, activiteiten singles, alleenstaande ouder gescheiden ouder weduwen, gescheiden ouders, activiteit voor alleenstaande, activiteiten alleenstanden, activiteiten voor alleenstaanden