U bent hier:

Speeddaten in een escaperoom 28 - 45 jaar

Wie heeft er zin in een avondje fun? Op 26/3 speeddate 28+ !!
Leer iemand kennen in een informele setting, tijdens een superleuk spel!

Inclusief een gratis drankje en hapjes à volonté.

Ben je single, klaar voor iets nieuws en het swipen op Tinder of nutteloos daten beu? Ga dan de uitdaging aan, maak je klaar voor de spannendste blind date van je leven en laat je samen met andere vrijgezellen opsluiten in een van onze escape rooms tijdens één (of meerdere ;-) ) van onze Speeddate nights in Houthalen-Helchteren.

Wees tijdig met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. De regel geldt: first come, first served want VOL = VOL!

Wie zoeken we?

Enthousiaste singles (M/V) tussen 28 en 45 jaar die graag op een bijzondere manier willen daten of gewoon op zoek zijn naar nieuwe contacten.

Hoe werkt het?

In ieder geval niets om je zorgen over te maken! Alles verklappen we nog niet, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Zo wordt je bij aankomst meteen hartelijk ontvangen door een van onze vriendelijke moderators, waarna heren en dames elk apart begeleid worden naar de daarvoor voorziene relaxruimte. Tijdens een gezellig ontmoetingsmoment met de singles van je eigen geslacht (inclusief lekker welkomstdrankje en hapjes) krijg je vervolgens een woordje uitleg over het verdere verloop van de avond.

Na deze ontmoeting met de singles van je eigen geslacht, krijgen alle dames elk apart een vast tafeltje toegewezen, waaraan de heren om beurten kunnen aanschuiven en heb je 7 minuten de tijd je voor te stellen. Met je matchkaart kan je vervolgens discreet bijhouden wie en waarom je iemand leuk vindt en krijg je de kans om na afloop gegevens uit te wisselen.

Na deze speeddate, begint het spel. Op dat moment begint het spannendste onderdeel van de matchmaking en koppelen we drie dames aan drie heren die we in groepjes van 6 loslaten in onze escape rooms. Vanaf dan tikt de klok en krijgen jullie exact een uur de tijd om jullie drie dates zo goed mogelijk te leren kennen en uit onze kamer te ontsnappen!

Tijdens de speeddate voorzien we uiteraard lekkere drankjes en hapjes en afsluiten doen we feestelijk met bubbels!

Hoeveel kost het?

Wij vragen 38 euro per persoon inclusief gratis hapjes en een gratis consumptie, héél veel fun én wie weet .... de liefde van je leven! Het inschrijvingsgeld dient voor aanvang van het evenement betaald te worden. Zo zijn we zeker van het aantal aanwezigen.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt tot 6 dames en 6 heren.

Meer info via https://www.facebook.com/events/200477531054415/
of eventjes bellen naar 0493 58 57 06

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Escaperoom: Trapped IN Houthalen
Kiezelweg 2
3530 Houthalen (Houthalen-Helchteren)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 maart 2020
Leeftijd 28+
Prijs
Basistarief: 38,00 €
€ 38,0
Reservaties
  • Bel naar 0493 58 57 06
Trefwoorden fuif, evenement, singles, date, algemeen evenement, toppershh