U bent hier:

Sound of C

Theatervoorstelling Party of fuif Dansvoorstelling Moderne dans Tekst en muziektheater

Tien dansers geven één voor één het beste van zichzelf, op een nummer waarvan ze vooraf niet weten wat het zal zijn. Opzwepend, innemend of gewoonweg supercool. Wie er vorig jaar bij was, zal volmondig beamen dat Sound of C een avond is om naar uit te kijken.
+++ CAMPO’S LIPPSTICK PARTY

Sinds een jaar luistert u nog maar zelden naar de radio. Uw cd’s zijn verpatst op de rommelmarkt en uw platendraaier staat te bestoffen. Want u hebt Sound of C ontdekt, het online muziekplatform van CAMPO, vol playlists van bevriende artiesten en connaisseurs.


Maar Sound of C gaat ook offline. Tien dansers geven een voor een het beste van zichzelf, op een nummer waarvan ze vooraf niet weten wat het zal zijn. Opzwepend, innemend of gewoonweg supercool. Wie er vorig jaar bij was, zal volmondig beamen dat Sound of C een avond is om naar uit te kijken.  


En daarna… is het weer tijd voor het wildste feest van het jaar, ook wel CAMPO’s Lippstick Party genoemd. Dit is meteen ook de prelude op Dag van de Dans, die de dag erna plaatsvindt. Want hoe zou je Dag van de Dans beter kunnen starten, dan door samen dansend loos te gaan?

 
20:30 PERFORMANCE: €14/€10
22:00 PARTY

Info

Waar CAMPO nieuwpoort
Nieuwpoort 31-35
9000 Gent
Wanneer
Leeftijd 15+
Reservaties
  • Bel naar 32 (0)9 223 00 00
Organisatie CAMPO
Contact info@campo.nu
Links
Trefwoorden UiTPAS Gent

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS