U bent hier:

Sophia Ammann plays Leonard Cohen

+1 punt

Sophia Ammann is een Belgische zangeres met Canadese roots die de voorbije jaren vooral in beeld kwam als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine.
Van jongs af aan is Sophia gefascineerd door de muziek van Leonard Cohen. Met ‘Sophia Ammann plays Leonard Cohen’ brengt ze op eigen wijze het werk van Cohen weer tot leven. Liefst doet ze dat in een kerk. Live laat ze zich bijstaan door Jon Birdsong (trompet, Black Flower) en Joppe Tanghe (zang, ONS/Fruits of Labor).
De voorbije jaren was Sophia al te horen bij de boekvoorstelling ‘De demonen van Leonard Cohen’ van Francis Mus. In de zomer van 2017 besloot de zangeres met haar Leonard Cohen project in Canada te toeren. De concerten werden er zeer goed onthaald en dankzij CBC radio kreeg Sophia er ook airplay op nationale radio. In 2018 trok Sophia Ammann naar Nepal voor enkele concerten.
“She’s a strong songwriter and stunning singer who brings a vitality to Cohen’s work, and can melt your heart with her own songs as well.” - Kelly Nakatsuka, Artistic Director Island Folk Fest, Vanvouver Island.
“De muziek van Little Dots komt zachtjes binnen, maar wél met een bedwelmend effect. De stem van Sophia Ammann is daartoe de sleutel en roept de geest op van Leslie Feist.” - Kurt Overbergh, Artistiek Directeur AB, Brussel
“Heerlijk beklijvend bracht Sophia Leonard Cohen in de spookachtig verlichte Sint-Jacobskerk. Vanaf het moment dat ze haar eerste noot aansloeg, tot de laatste, was het muisstil in de hele kerk. Sophia verbaasde en verraste.” - Yolan Devriendt, Dansedeberen
Foto: Grégoire Verbeke

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sint Franciscuskerk
IEPERSTRAAT
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 12 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Steiger Menen
Contact info@ccdesteiger.be
056 51 58 91

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS