U bent hier:

Sommers of ‘69

Concert Pop en rock

‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
Door de recente maatregelen in de strijd tegen het COVID-19-virus wordt dit evenement geannuleerd. Tickethouders worden gecontacteerd.‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969.

Al een half decennium toert Willy door Vlaanderen met “Het Erfgoed van…”, een live & kicking bloemlezing uit eigen werk. Vandaag scoort hij in de albumcharts met ‘Sommers of ‘69’, zijn nieuwe cd vol nostalgie. 

Op ‘Sommers of ’69’ grijpt Willy immers terug naar zijn vroegste inspiratiebronnen: de songs die hij in het gezegende jaar 1969 coverde met The Yeats. En dat gevoel en dat repertoire wekt Sommers nu weer tot leven in de theaters. 

Bereid je voor op een throwback naar 'the summer of love'. Uiteraard vergeet Willy zijn eigen halve eeuw aan hits niet.

Info

Links
Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 30 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 20,00; 65+: € 19,00; -21/dagstudent: € 17,00; Vriendenprijs: € 17,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Trefwoorden Bevestigd2020