U bent hier:

Solo Night (Les Mots - Rien - Choreographic Study About The End Of Things - Blade Racer)

+1 punt

Dansvoorstelling Moderne dans

In 'Solo Night' brengt choreograaf Koen De Preter vier korte performances samen. Les Mots, Rien, Choreographic Study About The End Of Things en Blade.

Programmawijziging! Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ondanks een positieve evaluatie door de beoordelingscommissie ontving Koen De Preter geen projectsubsidies van de Vlaamse Gemeenschap voor zijn nieuwe creatie 'Tender Men'. De productie wordt uitgesteld tot volgend seizoen.

i.p.v. 'Tender Men' presenteren we een samengestelde avond, gecureerd door Koen de Preter. Op het programma vier korte performances, twee van de hand van Koen De Preter zelf, twee van nauw verwante artiesten met wie hij ooit samen op de planken stond.

Nieuw programma 'Solo Night'

In 'Solo Night' brengt choreograaf Koen De Preter vier korte performances samen. Naast een herwerking van zijn eigen debuut 'Les mots ... toujours les mots bien sûr' uit 2004, presenteert hij de solo 'Blade Racer', die hij vorig seizoen creëerde voor Theater Stap-performer Peter Janssens.

Ook op het programma werk van twee nauw verwante artiesten met wie Koen de Preter samen op de planken stond: de Spaanse kunstenares Maria Ibarretxe en de ondertussen 94-jarige Zweeds-Franse danseres Alphea Pouget.

programma:

Les Mots (17')
Rien (10' à 15')

Choregraphic study about the end of things (20')

pauze (20')

Blade Razer (20')

Info

Waar STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 2,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS