U bent hier:

Soirée Française met Best Pittig Diksmuide

Cursus of workshop Moderne dans

Voulez-vous Burlesque avec nous? Kom dan zeker naar onze Soirée Française want op de avond voor Valentijn mag het wel een keertje iets gewaagder zijn...
Maak jezelf een meesteres in deze sexy showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Leer teasen zoals Dita von Teese, zo sexy zijn als Marilyn Monroe en poseren als een pin-up girl. Geef je zelfvertrouwen een super sexy boost en haal die Femme Fatale in jezelf naar boven. Onze verlegenheid schuiven we voor één keer opzij want plezier, verleiding, dans en humor staan centraal.

Om het geheel af te maken is er een naughty-corner met Upperdare. Upper...wat? Upperdare, het naughty zusje van onze Tupperware. Van verwenproducten, sexy lingerie tot echte speeltjes. Maak van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met een zinnenprikkelend assortiment en al je wildste vragen af te vuren op de consulente.

Heb je nog een duwtje in de rug nodig? Onze aangepaste verleidelijke amuses en cabarnet Sauvignon zorgen ervoor dat die heupen loskomen.

Wedden dat je nog lang zal napraten over dit unieke, verleidelijke en pittige evenement?

WAT//
Soirée Française
Sensuele avond met Burlesque & naughty corner

WAAR//
Vakantiehuis "De Maalderij", Kaaskerkestraat 37 te Diksmuide

WANNEER//
Donderdag 13-02-2020
Verzamelen om 19.00 uur, stipt starten om 19.30 uur

PRIJS//
€ 30 voor Best Pittig leden
€ 40 voor niet-leden

INSCHRIJVEN//
Mail naar bestpittigdiksmuide@gmail.com of contacteer ons via Facebook. Na bevestiging van ons en mits overschrijving van het bedrag met vermelding van je naam: IBAN: BE04 0689 0739 6631 is je inschrijving geldig. Annulaties na 10.02.2020 worden niet meer terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Maalderij
Kaaskerkestraat 37
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 13 februari 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 40,00 €; Leden: 30,00 €
€ 40,0
Reservaties
Organisatie Best Pittig Diksmuide