U bent hier:

Sofie Vanrafelghem - UITGESTELD

+1 punt

Sofie Vanrafelghem - UITGESTELD
Op haar trouwfeest schonk ze alleen bier, een oude geuze kan voor haar perfect naast een champagne staan, en Belgen moeten veel trotser zijn op hun biercultuur: biersommelier Sofie Vanrafelghem is een vrouw met een missie. Ze promoot onze Belgische bieren overal ter wereld, schrijft voor diverse biermagazines, organiseert bierdegustaties en doceert het vak Algemene Bierkennis.
Als Master Biersommelier traint Sofie Vanrafelghem horecalui van Dubai tot New York en werkt ze als bierconsultant voor restaurants, brouwerijen en hotelscholen. Daarnaast schrijft ze over haar passie in verschillende media en is ze auteur van vijf bierboeken. Tijdens deze lezing laat ze je alles ontdekken over de elegante drank die bier is. In enkele stappen leert ze je alles over bier proeven, bewaren en serveren.

- Abonnementen (15 euro) voor de 4 lezingen zijn te koop vanaf 03/09, om 17.00 uur.
- Losse tickets (5 euro) kan je bestellen van 10/09, om 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om vooraf tickets te reserveren via e-mail of telefoon.

Bio:

Als gerenommeerde en onafhankelijke bierexpert staat Sofie Vanrafelghem (samen met haar team Sofie’s World) de horeca, de retail en de brouwerijen wereldwijd bij. Sofie's World biedt de nodige ondersteuning bij de opleiding van personeel, advies over bierkaarten/assortiment en de creatie van horecaconcepten. Sofie's team bestaat uit experts op vele fronten. Variërend van bierhistorici, tot sommeliers, tot strategische denkers, biermarketingspecialisten en horecaconceptontwikkelaars met focus op bier.

Het begon echter allemaal met Sofie. Sofie Vanrafelghem combineerde haar Master in Communicatie en Marketing aan de Universiteit van Gent met haar uitgebreide kennis van de biermarkt. Daarom helpt Sofie's World nu ook brouwerijen bij het ontwikkelen van een merkidentiteit, een route-to-market- en marketingstrategie en foodpairing. De missie is en blijft om overal ter wereld bier in de schijnwerpers te zetten als een elegante en mooie drank. Sofie Vanrafelghem brengt deze boodschap ook naar de media. Zo zorgt ze regelmatig voor een achtergrond voor bieritems op radio en televisie en is ze de vaste biercoach van Het Laatste Nieuws met een tweewekelijkse column. Daarnaast heeft ze al vijf bierboeken geschreven zoals 'Bier, vrouwen weten waarom' en 'Op café in Vlaanderen’. In het najaar van 2020 wordt haar zesde bierboek uitgegeven.
Lezingenreeks Stemmen in Steenberg

Info

Links
Waar EMotia
Oudenaardsesteenweg 456
9420 Erpe-Mere

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
- Abonnementen (15 euro) voor de 4 lezingen zijn te koop vanaf 03/09, om 17.00 uur.- Losse tickets (5 euro) kan je bestellen van 10/09, om 17.00 uur.Het is niet mogelijk om vooraf tickets te reserveren via e-mail of telefoon.

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Inschrijven
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Bibliotheek Erpe-Mere
Contact bibliotheek@erpe-mere.be
053 60 34 70

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS