U bent hier:

Soetopia - l'Afrique c'est chic

Theatervoorstelling Humor comedy

In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld?
Soetopia, de ultieme feel good show!


Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki. In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien. Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens.Het voorprogramma van Soe is Rik Van Geel. Toen Rik in 2002 afstudeerde van het Herman Teirlinck Instituut stond er hem een prachtige carrière als performer te wachten... Nu vertelt hij op zijn typisch laconieke manier hoe het allemaal anders is gelopen dan verwacht, en hoe hij langs allerlei omwegen uiteindelijk toch weer op het podium is beland.

 


In de pers


De Standaard: "Er zijn weinig artiesten die zoveel positivisme en ongebreidelde levenslust uitstralen als Soe Nsuki. Fijn om een nieuwe vrouw te verwelkomen in de hoogste afdeling van het Vlaamse comedycircuit."

Info

Waar ccBe - Schouwburg
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 17 oktober 2019
Prijs
Basistarief: € 14,00; kassa: € 16,00; kansentarief: € 2,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Berchem
Links

Taaliconen

Hier kan je heen als je vlot Nederlands spreekt en begrijpt. Meer info
Trefwoorden l'Afrique c'est chic, comedy, humor, a-kaart, vier taaliconen, jongerentip