U bent hier:

SNK in Concert - Jaarconcert SNK Weelde

Dat muziek maken en genieten hand in hand gaan, weten ze bij SNK Weelde maar al te goed. Dit jaar staat de Fanfare op zaterdag 4 mei met veel plezier klaar om dit met u te delen!
Nadat ze in november met de Night of the Z@Z@ nog het ultieme voorbeeld gaven dat “fanfare” geen synoniem is voor “hoempapa”, laten de muzikanten nu graag zien én horen dat ook een Jaarconcert van SNK garant staat voor feest en amusement!

Proef zelf het oprechte enthousiasme waarmee de Fanfare van Weelde o.l.v. dirigente Yvonne Peters op het podium staat! Kom mee genieten van een dynamisch concert met prachtige, gevarieerde muziek!

U bent van harte welkom op zaterdagavond 4 mei om 20u in GC De Wouwer, Kloosterstraat 4 in Ravels.

Kaarten:
Voorverkoopkaarten kan u verkrijgen via www.snkweelde.be, fanfare@snkweelde.be of bij de muzikanten zelf (Hun namen vind je eveneens terug op onze website.) voor de prijs van € 7. Uiteraard kan je de dag zelf ook nog aan de kassa terecht. De inkom bedraagt dan € 9. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de inkom gratis.

SNK Weelde kijkt er naar uit om u te ontmoeten op deze onvergetelijke avond!

www.facebook.com/events/274402820155673/?ti=icl

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 4 mei 2019
Prijs
Basistarief: 9,00 €; Voorverkoop: 7,00 €; Jonger dan 12 jaar: 0,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie Koninklijke Fanfare SNK Weelde
Links
Trefwoorden Concert, Muziek, Genieten, enthousiasme, entertainment, Originele extras, feest, amusement, Muzikale goesting, hart voor muziek, fanfare, SNK Weelde, Yvonne Peters, gemeenschapscentrum, GC De Wouwer, gemeente Ravels, ravels, Weelde, vlamo, jaarconcert