U bent hier:

Slow Pilot plays Jeff Buckley - 25 years of Grace: a live rockumentary

Toen het iconische album Grace van Jeff Buckley in 1994 uitkwam, kon niemand voorspellen dat die tot op heden een generatie blijvend zou beïnvloeden.
Maar wie was Jeff Buckley? Wat heeft hij tijdens zijn korte leven meegemaakt? En ook: wat heeft België met Buckley en Buckley met België? Dat kom je te weten in deze ‘live rockumentary’: een concert dat een uniek portret vormt van de man die met zijn versie van Hallelujah Cohen haast deed vergeten.
Pieter Peirsman wekt met akelige precisie de stem van de betreurde zanger tot leven. Met achter zich een bende ‘90’s kids die elk op hun manier begeesterd waren door deze zingende engel. Maar er is méér: presentatrice en muziekfreak Sofie Engelen loodst je door het verhaal achter de artiest aan de hand van videofragmenten en anekdotes van mensen die destijds zijn pad hebben gekruist.
Wie z’n ogen sluit, waant zich zo terug in de wilde jaren ‘90!
Met Pieter Peirsman (zang, gitaar), Maarten Van Mieghem (bas, backing vocals), Davy Deckmijn (drums), Toon De Coninck (gitaar, backing vocals), Sofie Engelen (freelance presentatrice & muziekfreak)

www.slowpilot.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 17,00 €; +65: 16,00 €; -26: 9,00 €
€ 17,0
Reservaties
Organisatie Ter Vesten
Trefwoorden muziek