U bent hier:

SKaGeN

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

SKaGeN, dat is Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Mathijs F. Scheepers en Clara van den Broek. Dit keer staat Clara van den Broek alleen op het podium. En ze weet met haar intieme en minimale spel ieders keel dicht te snoeren.

Een huis aan zee. De bewoners: een verliefd paar, een man en een vrouw. Ze hebben hun leven mooi ingericht: een prachtige omgeving, tijd voor elkaar, tijd voor zichzelf. Maar op een ochtend liggen er aangespoelde lichamen op het strand, eerst enkele volwassenen, dan een kind. Hij doet er alles aan om zijn leven zo onverstoord mogelijk verder te kunnen leiden. Zij raakt steeds verder aangetast. Daar waar het verliefde stel vroeger zo goed samen stil kon zijn, wordt hun stilte nu een afgrond van onbegrip.

Een indringend verhaal over onze (on-)mogelijkheid tot empathie, over hoe we ons gedragen als iets ons geluk bedreigt, over de impact van de wereld op ons privéleven. SKaGeN vormde de tekst van Paul Verrept om tot een theater-monoloog die blijft nazinderen, zonder een moraalles te geven.

Info

Waar Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Hasselt
Contact kaartverkoop@ccha.be
Trefwoorden hasselt, limburg, Toerisme