U bent hier:

SKaGeN WatchApp #1 : Emmi & Leo

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Het theatergezelschap SKaGen lanceert met ‘WatchApp #1’ een nieuwe vorm van theater, waarvoor het de mogelijkheden van WhatsApp opzoekt om haar publiek te bereiken in deze barre quarantainetijden.
‘WatchApp #1: Emmi & Leo’ is een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar op een virtueel podium via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp.
Het is ook in deze virtuele wereld dat de twee hoofdpersonages, Emmi en Leo, elkaar ontmoeten. En jij kan stiekem meekijken in hun WhatsApp-gesprek.
Twee mensen leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp: Emmi probeert haar abonnement op het lifestyle magazine Skagen op te zeggen. Maar ze is dyslectisch, verwisselt twee getallen in het telefoonnummer van plaats, en komt zo terecht bij een zekere Leo. Deze toevallige kennismaking vindt plaats tijdens de coronaquarantaine in België. Jij bent getuige van de ontluikende vriendschap, misschien wel liefde, die zich ontwikkelt doorheen hun WhatsApp-conversaties. Maar de virtuele wereld is de echte niet…
Net zoals bij een toneelstuk is de tijd in deze nieuwe vorm van toneel een zeer belangrijke factor. Te pas en te onpas, vaak overdag, soms 's nachts, stuurt de één de ander een bericht. Jij kijkt stiekem mee.
Het werkt verslavend. Je kijkt steeds uit naar het volgende bericht, ook al blijf je soms op je honger zitten.
‘WatchApp #1’ is het eerste deel van een reeks social network-voorstellingen en is gebaseerd op de roman ‘Emmi & Leo’ van de Oostenrijkse auteur Daniel Glattauer. SKaGeN doet waar het goed in is, en bewerkt deze slimme, intimistische roman tot een subtiele, voyeuristische dialoog.
Praktisch
De voorstelling start op woensdag. U volgt 3 weken lang het verhaal van Emmi en Leo. U ontvangt alle praktische info na uw bestelling. Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone en Whatsapp.
Tickets: 12,50 euro per ticket - www.avelgem.be/webshop
Per verkocht ticket schenkt SKaGeN 1 euro aan De Acteurspenning.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Spikkerelle
scheldelaan 6
8580 Avelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 juni 2020 tot 1 juli 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 12,50 €

€ 12,5

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie dienst jeugd en cultuur Avelgem
Contact spikkerelle@avelgem.be
056 65 30 90
Trefwoorden vrijetijd, theater

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS