U bent hier:

Sit'in Innerlijke rust

Cursus of workshop Persoon en relaties

Vanuit Timotheus Project (een organisatie voor Intuïtieve ontwikkeling) worden er ‘Sit-in’s’ georganiseerd door Sit’In Facilitators. In Genk organiseer ik maandelijks deze Sit’In in mijn praktijk The Banyan Tree.
Je bent meer dan welkom!

SIT’IN

Rust- en stiltebeleving

Een Sit-in is een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende en opladende stilte. Deze worden georganiseerd op zoveel mogelijk plekken in Vlaanderen. Zo’n bijeenkomst bestaat uit een relatief kleine groep van mensen. Hierin maken we eerst tijd om te mediteren en de stilte te beleven. Daarna is er ruimte om ervaringen te delen bij een kopje thee en meegebrachte versnaperingen.

Voor iedereen toegankelijk

Een Sit-in is open voor zowel de totale beginner als voor een benieuwde gevorderde beoefenaar. Vertrekkend vanuit de eenvoudige ademhaling, zit-en-zijnstechnieken en het maken van klanken, bieden we ook verschillende rijkere vormen van meditatie aan die telkens leiden naar de innerlijke stilte, de leegte. Het uitgangspunt is steeds de vraag:

“Hoe kunnen we vanuit die innerlijke stilte creativiteit ontwikkelen om samen de grote uitdagingen voor onze tijd aan te gaan?”

Een creatiecirkel

Op het einde van de bijeenkomst wordt elke deelnemer uitgenodigd om een intentie (iets wat er op dat moment leeft) in de cirkel neer te zetten (luidop of innerlijk). Via de opgebouwde stille kracht geven de aanwezigen via de gezamenlijke geestkracht vorm aan die intenties.

Thee wordt voorzien.
Dekentjes en pantoffels zijn aanwezig. We zitten op stoelen.
Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdstip: 10u tot 11u30
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1 in Genk (als je in een andere streek woont, kan je via de website van Timotheus ook kijken voor Sit’Ins bij jou in de buurt)
Bijdrage in onkosten: 5 euro (gelieve ter plaatse te betalen)
Graag op voorhand inschrijven via het contactformulier
Dan stuur ik je uiterlijk binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Voor meer info, is het ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.timotheus.org of www.projecthope.be (Ik ben ook erkend Hope-facilitator)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar The Banyan Tree
Wenbergstraat 1
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 15 november 2019
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Timotheus Intuïtie
Links
Trefwoorden meditatie bewustzijnsverruiming zelfontplooiing innerlijke groei zingeving stiltebeleving aandacht voor jezelf intuïtieve ontwikkeling spiritualiteit verstilling geleide meditatie samenzijn rust ontspanning verbinding chakra liefdevolle verbinding