U bent hier:

Sintvoorstelling met Meet & Greet

3 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

De eenzame Milou vraag aan Sinterklaas of hij voor een vriend kan zorgen. In zijn boek staan immers alle antwoorden. Hiervoor heeft de Sint wel een speciaal poeder nodig. De Lolpiet gaat samen met Milou op zoek... Na de voorstelling begroet de Sint alle kinderen in de foyer.
Milou is een eenzaam meisje. Ze heeft geen vrienden en vraagt aan de Sint of hij voor een vriend kan zorgen. Maar Sinterklaas heeft andere zorgen: zijn boek is leeg, er staat helemaal niets in. In zijn boek verschijnt steeds alles wat hij wil weten over alle kinderen. Elk jaar haalt hij uit het magische land een poeder uit de bron van waarheid, dat zijn boek tot leven brengt, maar dit jaar is hij vergeten te gaan.


Wie is dapper genoeg om het poeder snel te halen? De Hoofdpiet? Nee, die heeft toch geen tijd... De Lolpiet? Tja, die heeft wel tijd. Maar zijn naam zegt het zelf; hij denkt dat alles een grapje is. Lolpiet zal de klus moeten klaren maar hij tuimelt de kamer van Milou binnen. Kan Lolpiet het poeder bemachtigen en wat heeft Milou hiermee te maken? Om antwoord te krijgen op deze vragen, kan je best komen kijken naar dit magische, grappige en spannende sinterklaasverhaal.


Na de voorstelling kan uw kind een bezoekje brengen aan de Sint in onze foyer. Combineer de voorstelling met de zwarte pieten wandeling en bezorg je kind een volledige 'Sintexperience'.

Info

Waar Vrijetijdscentrum De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 november 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 8,00; Vvk: € 6,00; Kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Vrijetijdscentrum De Schelde
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden sinterklaas, theater, kindertheater, a-kaart, één taalicoon
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Sintvoorstelling met Meet & Greet op UiTmetVlieg.be