U bent hier:

Sinterklaasshow - De proefkonijnen - De kleedkamer van de sint

4 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

JAARLIJKSE SINTERKLAASSHOW
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Lokaal Bestuur Torhout een Sinterklaasvoorstelling. Sinds twee jaar gaat deze voorstelling door in de theaterzaal van het cultuurcentrum.
Zag jij al ooit Sinterklaas, zijn paard of de hoofdpiet? Natuurlijk, maar zag je ooit al zijn kleermaker?? Aha, niet dus! Die is dan ook steeds druk in de weer om ervoor te zorgen dat de Sint er op elk moment piekfijn uitziet. Hij is de enige die weet wat er achter de schermen gebeurt en deelt dit nu voor het eerst: het reilen en zeilen in Spanje, de drukke agenda van de Sint, de eerste ontmoeting tussen de Sint en de Kerstman, de Sint die niks van mode kent én hij is zelfs de enige die de Sint al in zijn blootje heeft gezien!
Kom genieten van deze prachtige show en ontvang achteraf een zakje snoep van de sint.
Op het gelijkvloers van het Cc stelt het Lokaal Bestuur Torhout het Vrijetijdsaanbod voor kinderen voor. Je ontdekt er alle info over kampen, vakantie- en vrijetijdsaanbod in Torhout voor kinderen en veel meer.
Tickets zijn vanaf 1 oktober online (www.ccdebrouckere.be) en aan de balie van het cultuurcentrum beschikbaar.
http://www.deproefkonijnen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum de Brouckere
Aartrijkestraat 6
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 2,00 €
€ 2,0
Organisatie Cultuurcentrum de Brouckere
Contact 050 22 11 50
Links
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Sinterklaasshow - De proefkonijnen - De kleedkamer van de sint op UiTmetVlieg.be