U bent hier:

Sinterklaasontbijtpakketten t.v.v. bewegingstoestellen senioren

WZC Blijvelde organiseert een sinterklaasontbijt via de verkoop van ontbijtpakketten. Dit doen zij ten voordele van bewegingstoestellen voor hun bewoners. Bewegen vertraagt namelijk het verouderingsproces en verhoogt bijgevolg de kwaliteit van leven.
De pakketten kunnen tussen 8u en 10u worden opgehaald op de site van WZC Blijvelde. Wenst u liever een levering aan huis (enkel in Groot-Kortemark) om lekker op z’n zondags te vertoeven, dan kan dat mits een kleine bijdrage van €1. Deze pakketten worden gedurende dezelfde uren geleverd.

Bestellen? Stuur een mailtje naar het e-mailadres charlotte.deboosere@blijvelde.be met de vermelding van uw naam, het aantal gewenste pakketten (volwassene en/of kind) en de keuze tussen afhalen of leveren met vermelding van het adres. U krijgt dan per mail verdere details voor de betaling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar WZC Blijvelde
Hospitaalstraat 35
8610 Kortemark

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 6 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Volwassenen: 12,00 €; Kinderen: 7,00 €
€ 12,0
Organisatie Cultuurdienst Kortemark i.s.m. WZC Blijvelde
Contact charlotte.deboosere@blijvelde.be