U bent hier:

Sinterklaasontbijt met ontbijtbuffet/ontbijtbox

We maken een gezamenlijke wandeltocht naar de jachthaven van Zulte om er de Sint feestelijk te verwelkomen. Tegelijkertijd (7u30-9u) en aansluitend (9u30-11u) op de wandeling is er een ontbijt in het Fiertelhof of kan je ook kiezen om een prachtige Sintontbijtbox te komen afhalen. Uiteraard voorzien de Sint en zijn Zwarte Pieten ook cadeautjes voor alle kinderen!
Zondag 29 november is het terug zo ver en komt de Sint met de boot aan in de jachthaven van Zulte. We verzamelen 's morgens vroeg om 7u30 op de parking van de Vrije Basisschool Zulte en we wandelen met z'n allen naar de jachthaven om er de Sint en zijn Zwarte Pieten feestelijk te verwelkomen. Wie niet wil meewandelen kan tussen 7u30 en 9u komen ontbijten in het Fiertelhof, waar de Sint op het einde ook zijn blijde intrede maakt. De wandelaars komen samen met de Zwarte Pieten terug naar het Fiertelhof waar zij van 9u30 tot 11u eveneens kunnen ontbijten. Omdat de plaatsen beperkt zijn (omwille van corona kunnen er slechts telkens 120 personen eten), kan er ook voor gekozen worden om een Sintontbijtbox te bestellen en af te komen halen. Zoals elk jaar deelt de Sint geschenkjes uit aan alle kindjes! [We organiseren deze activiteit op een corona-veilige manier. Als de corona-maatregelen het ontbijt ter plaatse niet zouden toestaan, dan krijgt iedereen sowieso een Sintontbijtbox met geschenkjes voor de kindjes.] Inschrijven via de website https://zulte.gezinsbond.be/ of via Kathleen Serlet, Oude Weg 118, Zulte.

Info

Links
Waar Fiertelhof
Staatsbaan 149
9870 Zulte

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 29 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Leden betalen € 10 per volwassene en € 5 per kind. Voor bondsleden van buiten Zulte is dit respectievelijk € 12 en € 6. Niet-leden betalen € 15 per volwassene en € 8 per kind. Gratis voor alle kinderen geboren na 2017!
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Zulte
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Sinterklaasontbijt met ontbijtbuffet/ontbijtbox op UiTmetVlieg.be