U bent hier:

Sinterklaas zoektocht

3 jaar

De Sint is in het land! Maar door een gek beestje dat Corona heet, zullen we hem dit jaar niet zo vaak zien. Zoals jullie wel weten is de Sint al heel oud, daarom moet hij dus een beetje oppassen voor het virus. Toch blijft hij niet bij de pakken zitten! Bewegen is gezond, daarom maakte de Sint samen met zijn trouwe Route-piet een fixe wandeling doorheen de mooie binnenstad van Diest. In al hun enthousiasme, verloren ze onderweg jammer genoeg enkele kleurrijke pakjes. Help jij ze om de verloren pakjes terug te vinden?
Print jouw brief en plattegrond af of haal een exemplaar bij de Toeristische Dienst van de stad! Na afloop kan je hier ook terecht om je zoektocht in te dienen. Heb je alle pakjes gevonden? Dan krijg jij een leuke beloning van de Sint.

P.s.: Op de Grote Markt staat een grote rode brievenbus speciaal ontworpen door de Sint. Hier kan je de mooiste kunstwerkjes of prachtigste brieven in droppen. Ben je braaf geweest dit jaar? Zet dat zeker in jouw brief!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Toerisme Diest
Koning Albertstraat 16a
3290 Diest

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 november 2020 tot 13 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie jeugddienst Diest
Contact jeugddienst@diest.be
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Sinterklaas zoektocht op UiTmetVlieg.be