U bent hier:

Sintemettestoet

Wandel verkleed met onze stoet mee van 't Muuzaaike naar de Markt. Op de Markt wordt de zomerpop verbrand, regent het snoepjes en worden prijzen uitgedeeld aan diegenen die het mooist verkleed zijn! Het verkleedthema : rariteitenkabinet / freakshow!
Op zaterdag 9 november 2019 organiseren de gemeentelijke jeugddienst en de jeugdraad opnieuw de Sintemettestoet. Zoals de traditie het wil verbranden we dan de zomer met het Sintemettevuur, en tegelijkertijd verwelkomen we koning winter in onze gemeente. Als je je verkleedt in functie van het thema word je misschien beloond voor je moeite, want de mooiste verkleedpartijen gaan naar huis met een schitterende prijs! Maar de Sintemettestoet zou de Sintemettestoet niet zijn als het niet meer was dan een wandeling. Neenee, ook nu voorspelt de weerman een heuse snoepjesregen, terwijl er daarnaast nog tomatensoep met balletjes wordt voorzien voor alle aanwezigen! En de Wienerzangerknapen onder jullie kunnen de stem al smeren, want om de sfeer er helemaal in te brengen gaan we kampvuurliedjes zingen.
OPROEP: aan de mensen die op de route (van 't Muuzaaike naar de Markt) wonen willen we vragen om buiten voor een extraatje te zorgen. Een pompoen, kaarsjes, fakkels,... het zorgt allemaal voor extra sfeer!
Vanaf dit jaar is er GEEN pendeldienst meer van en naar de deelgemeenten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Tessenderlo St-Martinuskerk, Markt , 3980 Tessenderlo
Markt
3980 Tessenderlo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 november 2019
Prijs gratis
Organisatie Jeugddienst Tessenderlo
Contact jeugddienst@tessenderlo.be
013 67 76 31