U bent hier:

Sigrid

Concert Pop en rock

De 22-jarige Noorse zangeres ontpopte zich op een jaar tijd tot dé popsensatie van het moment. Ze wordt regelmatig in één adem genoemd met Robyn en The Guardian omschreef haar als ‘The new Lorde’. Met haar ep 'Don’t Kill My Vibe’, waarvan de titeltrack een feministische hymne werd, gooide Sigrid hoge ogen. Ze werd BBC Sound Of 2018 en was niet meer weg te slaan van festivalaffiches. Ondertussen bracht de zangeres het fantastische ‘Sucker Punch’ uit als voorsmaakje op haar gelijknamige debuutalbum, dat in maart verschijnt.
Sigrid trad in de schijnwerpers met een salvo aanstekelijke hits (“Strangers”, “High Five”, “Don’t Kill My Vibe”) en zet in 2019 haar veroveringstocht onverminderd verder. Op 8 maart onthult de jonge Scandinavische eindelijk haar debuut ‘Sucker Punch’! Op 20 november stelt ze het nieuwe album aan ons voor in de AB.

De Belgische fans mogen zich dus in de handen wrijven voor een nieuwe demonstratie van haar grote talent, generositeit en eenvoud, waarmee ze vorig jaar al scoorde op Rock Werchter en in La Madeleine.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart om 10u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 20 november 2019
Prijs
Basistarief: 26,00 €; Voorverkoop: 27,00 €
€ 26,0
Organisatie Live Nation
Links
Trefwoorden vivavlaanderen
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier