U bent hier:

Sigrid

Concert Pop en rock

KOOP UW TICKETS CONCERT STAAND

19:00 // Doors
20:00 // Oli Fox
20:30 // Break
21:00 // Sigrid


Zonder twijfel het best bewaarde Scandinavische geheim van het afgelopen jaar! Na het aankomende festivalseizoen (Coachella, Rock Werchter) staat Sigrid op 20 november op het podium in La Madeleine in Brussel!

Een hyperaanstekelijke vibe en een handvol geweldige songs maken van haar hét muzikale fenomeen van het moment. In 2013, toen nauwelijks zestien jaar oud, scoort ze in haar thuisland Noorwegen met haar allereerste nummer “Sun”. Drie jaar later tekent ze bij Island Records, waar ze “Don’t Kill My Vibe” uitbrengt. Het succes is meteen van de partij, zowel bij mede-muzikanten (ze mag Lorde en Elton John bij haar fans rekenen!) als bij een jong publiek dat zich goed kan vinden in haar rebelse attitude. Begin dit jaar kwam ze als winnaar uit de bus bij de BBC Sound of 2018, een prestigieuze bekroning die ook Adele en Florence + the Machine al in de wacht mochten slepen. Sindsdien rijgt ze de hits en de uitgebalanceerde popsongs met sprekend gemak aan elkaar; denk maar aan “I Don’t Want To Know”, “Raw” of “High Five”. Een nieuwe ster staat op!

Info

Waar Magdalenazaal
Duquesnoystraat 14
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 november 2018
Organisatie Brussels Expo
Contact sales@brussels-expo.com
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.