U bent hier:

Sierk Ecologiek - hoe organiseer ik duurzaam in 2020?

Cursus of workshop Milieu en natuur

Nog geen idee hoe je de nieuwe wetgeving omtrent de herbruikbare bekers moet toepassen? Wil je eens zien hoe andere groene evenementen duurzaamheid aanpakken in de praktijk?
Op 14 maart 2020 organiseert Stad Menen een infodag hierover in de gebouwen van CC De Steiger. Een namiddag met een duurzaam tintje, en dit helemaal gratis. Voor iedere enthousiasteling en/of organisator die de wereld toch dat klein beetje groener wil maken.

Geniet tussendoor van onze duurzame markt met onder andere een closet sale (2e-handsverkoop) en tal van standhouders die al jullie vragen kunnen beantwoorden zoals de politie, dienst evenementen, Mirom, de Wereldraad,…

Leuk extraatje: bij inschrijving op voorhand leggen wij een gratis drankbon klaar voor jou op Sierk Ecologiek. Een gratis drankje die je kan drinken op onze duurzame markt, terwijl je aan het genieten bent van enkele toffe deuntjes op vinyl. Fijn toch? De bonnetjes voor Sierk Ecologiek werden trouwens gerecupereerd uit de drankbonnen die we gebruikten op de showavond van carnaval!

Meer info & inschrijven: https://www.menen.be/nieuws/sierk-ecologiek-duurzaam-organiseren-menen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Steiger Menen
Waalvest 1
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 14 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stadsbestuur Menen
Contact evenementen@menen.be
056 529 419
Trefwoorden BewustUiT