U bent hier:

SIDE-SHOW: SPIEGEL IM SPIEGEL

9 jaar

Theatervoorstelling Dansvoorstelling Tekst en muziektheater Moderne dans

SIDE-SHOW maakt met SPIEGEL IM SPIEGEL het tweede luik van wat moet uitmonden in de trilogie van de verbeelding. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen.
In SPIEGEL IM SPIEGEL spiegelen zes artiesten van het Brussels gezelschap SIDE-SHOW je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen. Wat is reflectie, wat is perceptie, wat is de realiteit? Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

In 2009 richtten circusartiest Quintijn Ketels (o.m. Hopla Circus en Complicités) en scenografe Aline Breucker het gezelschap SIDE-SHOW op. Samen ontwikkelen ze sindsdien een geheel eigen stijl en beeldtaal in hun werk die circus en beeldende kunst in dialoog doen treden. Voor de realisatie van hun tweede zaalvoorstelling SPIEGEL IM SPIEGEL werken ze samen met circusartiesten Elsa Bouchez, Philippe Droz, Kritonas Anastasopoulos en danseres Lito Anastasopoulos.Zes artiesten spiegelen je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de werkelijkheid onderuit te halen, maar vooral ook om menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen.

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50
€ 18,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden seizoen 2018-2019, theater, dans, in abo
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over SIDE-SHOW: SPIEGEL IM SPIEGEL op UiTmetVlieg.be