U bent hier:

Shake Lab & Tasty Town Big Band

Heren, hou u vast aan uw bretellen en dames, hijs u in uw mooiste retro outfit. We nemen jullie mee naar de tijd waarin big band swing dé hype was! De 20-koppige ‘Tasty Town Big Band’ zorgt voor een avond gevuld met swingende en opzwepende tonen uit de swinging forties!
Enkele enthousiaste jazzmuzikanten besloten zes jaar geleden hun passie voor big band muziek samen te brengen. Gegroeid vanuit het Hasseltse Conservatorium en genoemd naar ‘de stad van de smaak’ (Hasselt), hebben we voor jullie deze avond ‘Tasty Town Big Band’ uitgenodigd. Ze spelen voor jullie een swingende jazz-set en zetten de keet on fire!

Van blijven stilstaan is geen sprake! We starten de avond met een dansinitiatie ‘lindy hop’ door Shake Lab. Marijke Maes en Danny Leen startten in september 2016 de dansschool ‘Shake Lab’ om het swingvirus te verspreiden en iedereen de fun ervan te laten ontdekken. Deze avond ontdek je snel hoe energiek en vreugdevol de swingdans ‘lindy hop’ is, samen met enkele lesgevers en studenten van ‘Shake Lab’! Laat je hart veroveren, want we zorgen ervoor dat je niet kunt blijven stilstaan!

Na de initiatie is het tijd voor een social dance, mét demonstraties ‘lindy hop’ door ‘Shake Lab’, op de swingende live-muziek van ‘Tasty Town Big Band’.

We sluiten de avond af met een DJ, zodat er lustig verder gedanst kan worden.

Programma
20.15 u: Dansinitiatie
21.15 u: Tasty Town Big Band: Social dance & demonstraties
22.45 u: Afterparty

www.shakelab.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De Zeepziederij
Malta 11
3960 Bree

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 21 september 2019
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Kassa: 13,00 €; Student: 8,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie CULTUURHUIS DE ZEEPZIEDERIJ
Links
Trefwoorden swinging forties