U bent hier:

Seyns - Krieretocht - mountainbike

Zoals u kunt merken bieden wij zes verschillende afstanden aan tijdens de Seyns-Krieretocht. De kleinste ritten van 28 en 35 km zijn speciaal voor de mensen met wat minder ervaring in het mountainbiken. We houden de hoogtemeters beperkt op deze omlopen en wisselen onverharde stroken en paadjes af met wat asfalt zodat ook bij natte weerstoestanden de omloop zeer vlot berijdbaar is. We vertrekken richting Kooigem om zo verder te fietsen naar Spiere, Warcoing en Hérinnes. Om terug naar St. Denijs te keren gebruiken we de onverharde wegen in en rond Pottes. Eens we terug St. Denijs naderen splitst de 35 km zich af om nog een ommetje te maken richting Moen waar we jullie nog enkele mooie stroken onder de wielen schuiven.
Vanaf het 45 km parcours noteren we wel hoogtemeters. Hiervoor maken we een extra lus op het parcours van de 35. De lus door Moen nemen we niet, maar we maken wel een klimlusje. We trekken hiervoor naar de Mt.St.Aubert. Deze klim is voor ieder getrainde fietser haalbaar, maar het blijft een uitdaging. Genieten van het mooie uitzicht mag zeker niet vergeten worden.
Wie zich goed voelt kan de lat iets hoger leggen en kiezen voor de 50 km om zo de Mt. St. Aubert twee keer te beklimmen. De extra klim vanuit Kain zal zeker gesmaakt worden.

Wie over een zeer goede conditie beschikt verwelkomen we uiteraard ook en de organiserende Club “De Krierecrossers” wil ook deze mensen verwennen met onze omlopen van 60 en 80 km. Deze zijn iets pittiger met extra lussen te Bailleul en Ramegnies-Chin. De grootste omloopt neemt er dan nog de lichtglooiende lus bij van Obigies en ook de vlakke lus op het einde door Moen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Basisschool
Dalestraat 40
8554 Sint-Denijs (Zwevegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 15 december 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 4,00 €; 80km: 5,00 €
€ 4,0
Organisatie Krierecrossers
Contact moreau.gunther@telenet.be
0484780881
Trefwoorden fietsen, mountainbike