U bent hier:

Senne Guns - Opus 3

+1 punt

Theatervoorstelling Humor comedy

‘Opus 3’ is het cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en over grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?
Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme waren 25 minuten uit ‘Opus 3’ goed voor de finale op het Leids Cabaretfestival 2019.

De jury prees hem als volgt: “Senne Guns is een echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteund met fabuleus pianospel. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.”

DE MORGEN ****
Kleine verhalen, licht absurd, afgewisseld met soms wat weemoedige, melancholische nummers, op z’n best als hij achter z’n piano zit en er op los lult. Cabaret dus, zoals je het in Vlaanderen niet zo vaak ziet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 30 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €; -26 jaar: 10,80 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,75

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Trefwoorden Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS