U bent hier:

Seniorenfeest

Concert Amusementsmuziek

US Route 66, de meest mythische van alle wegen. Het vertrekpunt Chicago, the Windy City, is de thuisbasis van de jazzmuziek. Van in de donkerste kroegen tot in het majestueuze openluchttheater van Millennium Park nemen Günther Neefs en Guy De Pré de prachtige ritmes in zich op.

Volgende stop is Saint-Louis, het centrum van de blues, en thuisbasis van vele muzikale legendes. In Amarillo, Texas staan de Cadillac ranch en de countrymuziek op het programma, maar pas in Las Vegas komen Günther en Guy echt in hun biotoop. The Rat Pack, een bende entertainers die bij voorkeur optrad in casino’s die werden gerund door hun vrienden van de maffia, zijn hier hun grote voorbeeld. Hun swingende muziek is Günther Neefs op het lijf geschreven.


Guy De Pré is met zijn onmetelijke kennis over The Rat Pack en alom gekende crooners een gedroomde gids. Hollywood vormt met zijn filmmuziek het orgelpunt van deze muzikale reis. Ook dit mekka van de filmindustrie, de stad van sterren, zal muzikaal worden uitgekamd door onze Vlaamse pioniers.


Mét de onvolprezen LOU ROMAN BAND!!!

Info

Waar Ekers Hof
Groot Hagelkruis 6/1
2180 Ekeren
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 2,00; vvk: € 10,00; kassa: € 12,00
€ 2,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie 252 CC
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden a-kaart, één taalicoon