U bent hier:

Seizoenswissel: ontdek als eerste het nieuwe cultuurjaar van Schouwburg Kortrijk

+1 punt

Met veel trots stellen we het nieuwe cultuurseizoen aan je voor. Met veel zorg heeft team Schouwburg Kortrijk een gloednieuw cultuurjaar samengesteld voor jullie. Zoals ieder jaar 'wisselen' we van seizoen en stellen we al die nieuwe voorstellingen aan je voor. We lichten het programma door in een gesprek met de programmatoren, we zorgen voor een klein cultureel proefertje en daarna klinken we vanzelfsprekend op het nieuwe seizoen.


Na de voorstelling kan je jouw brochure oppikken in de foyer. Uiteraard is het programma dan ook online raadpleegbaar.De ticketverkoop start tijdens Sinksen op zondag 9 juni om 13u00 zowel online als aan de balie. Tickets reserveren aan de balie kan op:

Zondag 9 juni tussen 13u00 en 17u00
Maandag 10 juni tussen 13u00 en 17u00


Dit jaar heb je dus voldoende tijd om je programma samen te stellen. Onze website is daarbij een handig gebruiksinstrument. Je kan al je voorstellingen van volgend seizoen in je wenslijstje plaatsen (klik op het hartje). Als de ticketverkoop start kan je via je verlanglijstje al die voorstellingen in winkelmandje plaatsen. Het enige wat je dan nog moet doen is je zitje kiezen.Dit seizoen hebben we er ook voor gezorgd dat je meer tijd hebt om je bestelling af te ronden. Nu krijg je 60 minuten te tijd (i.p.v. 30 minuten) om je bestelling af te ronden.Ook dit seizoen zijn er opnieuw packs te koop. Dat zijn pakketten van gebundelde voorstellingen. Als je de volledige pack kiest dan krijg je opnieuw 25% korting op de totale aankoopprijs. De pakketten ontdek je na de seizoenswissel online en in de brochure.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Schouwburg Kortrijk
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS