U bent hier:

SEIZOENSOPENING - BELPOP BONANZA 3990 - De muzikale geschiedenis volgens Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (laatste tickets)

Concert Pop en rock

De muzikale geschiedenis van Peer is groot en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing. Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. De saus is humor. Heel veel humor. Delvaux en Dewit gaan bij elke show een stap verder. Nu beginnen ze aan hun allergrootste avontuur: maatwerk. Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen.
Belpop Bonanza Peer wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van Peer, Wijchmaal, Kleine-Brogel en Grote-Brogel. Is daar wel iets te vinden? Natuurlijk. Alleen al met het bluesluik vul je een hele avond. Belpop Bonanza Peer wordt een spannende, grappige en entertainende revue. Een muzikaal geschenk voor de muggenblussers. This is the sound of Peer!

Extra voorstelling op zaterdag 5 oktober 2019 met afterparty!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar BICC - 't Poorthuis
Zuidervest 2a
3990 Peer

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 4 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €; Pieterpas: 16,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie BICC - 't Poorthuis
Contact bicc@peer.be
011 61 07 20