U bent hier:

Screws

Dansvoorstelling Circus Moderne dans

Geschoold in zowel hedendaagse dans als circus zet Alexander Vantournhout na het warm onthaalde Red Haired Men een volgende stap in zijn zoektocht naar het potentieel van fysieke limitaties en de relatie tussen performer en object. Samen met vijf dansers-acrobaten gidst hij je langs een parcours van microperformances: van korte solo’s en duetten tot puntige groepschoreografieën.
Een bowlingbal wil aan het eind van een glanzende houten baan zoveel mogelijk kegels omver stoten. Maar wat als je de gebruikelijke omgeving wegdenkt? Screws zet de verhouding tussen lichaam en object op zijn kop. Voorwerpen worden vastgemaakt aan het lichaam en bieden grip. Ze helpen om de performers in evenwicht te houden of net niet. Met behulp van ijssteigers, bowlingballen en antizwaartekrachtschoenen tarten de dansers in Screws de regels van de fysica.


Geschoold in zowel hedendaagse dans als circus zet Alexander Vantournhout na het warm onthaalde Red Haired Men een volgende stap in zijn zoektocht naar het potentieel van fysieke limitaties en de relatie tussen performer en object. Samen met vijf dansers-acrobaten gidst hij je langs een parcours van microperformances: van korte solo’s en duetten tot puntige groepschoreografieën. De zes performers zetten je als toeschouwer in beweging, want deze locatievoorstelling neemt je mee op een parcours doorheen een bijzondere site.



Ook voor kinderen vanaf 12 jaar - staand publiek

Info

Waar cc Sint-Niklaas - Site SVK
Aerschotstraat 114
9100 Sint-Niklaas
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 februari 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 15,00; +65: € 14,00; -26: € 12,00; Abo 5+: € 12,00; Abo 10+: € 11,00
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
  • Bel naar 03 778 33 66
Organisatie cc sint-niklaas
Contact info@ccsint-niklaas.be
Links