U bent hier:

Schouwburgland - Diverse uitvoerders o.l.v. Michaël Vandewalle, Giovanni Vanhoenacker, Benjamin Desmet & Dimitri (Andreas) Desmet

+1 punt

Begeleide uitstap of rondleiding Meerdere kunstvormen

Onze Schouwburg bestaat dit jaar 100 jaar. Tijd voor feest dus! Het is tijd om de eeuweling, de artiesten en vooral het publiek te vieren. En dat doen we met 'Schouwburgland', een warme cultuurtrip doorheen het gebouw. Kleine groepen worden coronaveilig op sleeptouw genomen door een ervaren gids. Verwacht je echter niet aan een klassieke gidsbeurt. Op het menu staan dans, theater, muziek en visuele hoogstandjes. Schouwburgland loopt van 26 november tot 13 december. De trip duurt 45 à 60 minuten en is toegankelijk voor mensen met een rolwagen. Iedere half uur wordt een klein groepje Coronaproof op sleeptouw genomen door een gids voor een tocht van ongeveer 45 à 50 minuten.
Schouwburgland is een idee van de ploeg van Schouwburg Kortrijk. De artistieke invulling en de verdere uitdieping van het project wordt gerealiseerd door een team van Kortrijkse artiesten: Giovanni Vanhoenacker, Benjamin Desmet, Dimitri (Andreas) Desmet en Michaël Vandewalle. De muzikanten, dansers en acteurs hebben allemaal een band met de schouwburg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 november 2020 tot 13 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,00 €; -26: 6,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Schouwburg Kortrijk
Trefwoorden Voorstellingen, Uitkalenderkortrijk

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS