U bent hier:

Schots Weekend 2012

Een Schotse Vesting, dat wordt de landcommanderij Alden Biesen. Folk, Pipebands & Highland dansers en gamers uit binnen-en buitenland nemen er hun intrek dat weekend. Ook dit jaar zullen de beste doedelzakbands van het vaste land aanwezig zijn op het Belgisch Kampioenschap. Zowel op zaterdag en zondag zijn er nog extra optredens voorzien. Topfolk uit binnen-en buitenland...
Een Schotse Vesting, dat wordt de landcommanderij Alden Biesen van
vrijdag 7 tot zondag 9 september. Folk, Pipebands & Highland dansers en gamers uit binnen-en buitenland nemen er hun intrek dat weekend.
Ook dit jaar zullen de beste doedelzakbands van het vaste land aanwezig zijn op het Belgisch Kampioenschap. Zowel op zaterdag en zondag zijn er nog extra optredens voorzien zodat iedereen kan genieten van deze Europese top bands.
Het folk programma is volledig klaar en we zijn fier u te kunnen meedelen dat onze folk verantwoordelijke er wederom in geslaagd is om met een perfecte mix tussen binnen- en buitenlandse bands een super programma samen te stellen.Met Anxo Lorenzo halen we de top uit Spanje naar Alden Biesen.
De Schot Dougie McLean voorstellen hoeft al helemaal niet, want hij schreef onder meer ‘Calidonia’ het Schots volkslied. De vrijdagavond wordt zonder meer onvergetelijk. Zaterdagavond wordt afgesloten door Manran. Zij razen als een komeet rechtstreeks naar de top van de Schotse muziek scène. Noch zo’n topper is SESSION A9, de beste Schotse band in 100 jaar. Ontstaan uit talloze spontane sessies langsheen Schotlands centrale autoweg A9 zijn deze heren dit jaar te gast in Alden Biesen.
De volledige lijst van groepen kan je binnenkort lezen op www.schotsweekend.be
Surf regelmatig naar de website voor de laatste updates!
De Schotweekend liefhebbers mogen zich verwachten aan een spetterend weekend vanaf vrijdag 7 september.
Noteer de data voor het Schots Weekend 2012
7 – 8 en 9 september

Landcommanderij Alden Biesen – Het Schots Weekend.
Ook dit jaar zijn er fikse kortingen voor kaarten gereserveerd via de website.
Profiteer en snel van via www.schotsweekend.be ! ! ! !


Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 september 2012 tot 9 september 2012
Links
Trefwoorden games, Schots, Toerisme, doedelzak, Alden Biesen, dancing