U bent hier:

Schoolvoorstelling HetPaleis & Zonzo Compagnie - SHEL(L)TER (3e graad)

+1 punt 6 jaar

Op een nacht spoelt een jongen zonder herinneringen aan op de branding. Via de ontmoetingen op het strand leert hij de regels van het spel. Of leren de anderen nog het meest van hem?
Zodra de lichten doven word je ondergedompeld in een zintuiglijke wereld waar nu eens de muziek, dan weer film of tekst je gidst doorheen de gevoels- en belevingswereld van het bijzondere aanspoelkind. Samen met hem delen we de verwondering om alles voor het eerst te ontdekken en worden we deelgenoot van zijn ontmoetingen met kleurrijke figuren op het strand.
SHEL(L)TER is een modern sprookje voor het hoofd en hart met thema’s als ‘anders zijn’, naastenliefde en eigenwaarde. Over wat het betekent om kind maar ook simpelweg mens te zijn, maar vooral ook over het universele verlangen naar bescherming, een thuis, ‘to belong’.
Een voorstelling die kinderen niet onderschat in hun denkvermogen maar net stimuleert, eentje die niet betuttelt maar net uitdaagt. Een voorstelling die bij momenten speels en dan weer ontroerend is, die verwondert, zinnestreelt maar ook bevraagt.
Een dijk van een voorstelling is Shel(l)ter van Nathalie Teirlinck. Met stip een van de knapste jeugdvoorstellingen van dit seizoen. (Concertnews ****1/2)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Guldenberg
Acaciastraat 1
8560 Wevelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 3,00 €

€ 3,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 0,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Wevelgem
Contact cultuurcentrum@wevelgem.be
Trefwoorden ccwevelgemschool, ccwevelgem, cultuurkuur_3de-graad
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Schoolvoorstelling HetPaleis & Zonzo Compagnie - SHEL(L)TER (3e graad) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS