U bent hier:

SCHOOL IS COOL Things That Don't Go Right - clubconcert

+1 punt

School Is Cool won in 2010 de Humo Rock Rally en ontwikkelde zich tot een band van formaat in België. De band creëerde bij elke nieuwe plaat zonder verpinken een andere sound. In 2011 en 2012 niet van Studio Brussel en menig festivalweide te slaan, door de jaren heen ontwikkeld van onbevangen pop-anthems naar stemmige elektro naar rijke, gelaagde rocksongs die terugslaan op de jaren zeventig en tachtig. School Is Cool schuwt de grote melodieën niet en de singles Warpaint, New Kids in Town, Trophy Wall en Run Run Run Run zijn oorwurmen die live uiteenspatten van de energie.
Bij het horen van de hun nieuwste (vierde) album Things That Don’t Go Right, dat in maart 2020 werd uitgebracht, is het bijna onmogelijk om niet de vergelijking te maken met Bruce Springsteen, War on Drugs én Arcade Fire. Als dat geen compliment is! Zowel de eerste single Close als de rest van deze avontuurlijke plaat zijn geïnspireerd door nostalgische classic rock, met veel tweestemmige gitaarlijnen en grote synthriffs. De zachte gitaren bouwen op naar de refreinen, waarin de stemmen van Johannes Genard en Hanne Torfs elkaar meer dan perfect aanvullen. School Is Cool heeft zich weer helemaal heruitgevonden en daar zijn wij maar al te blij om!

Kom in alle intimiteit kennismaken met School Is Cool die eindelijk in onze schouwburg op het podium staat.

schooliscool.be

Johannes Genard: zang en gitaar - Hanne torfs: synts en zang - Michael Lamiroy: viool/gitaar (soms ook keys) - Toon Van Baelen: bas - Matthias Dillen: drums- foto: Thor Salden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42
3630 Eisden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 18,00 €; Abo / Groep: 16,00 €; -26: 16,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Maasland: € 3,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Maasmechelen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS