U bent hier:

Schatten van Vlieg in stadsmuseum De Hofstadt: Hoor jij wat ik hoor?

3 jaar

ZZZZZzzzzoem. Hoor jij wat ik hoor? Mudie, de museummuis van stadsmuseum De Hofstadt, heeft de kelderdeur laten openstaan en Vlieg is binnengevlogen. Maar nu weet Mudie niet waar ze zich verstopt! Ze kan niet ver zijn want je kan haar horen zoemen. Help jij mee zoeken?
Volg het spoor van Vlieg en ontdek met de zoekopdrachten geluiden waar je heel rustig, of blij van wordt, of klanken waarbij je liefst zo snel mogelijk je vingers in je oren stopt.

Neem tussen 1 juli en 31 augustus deel aan de zoektocht en verzamel drie klankboekjes van Vlieg boordevol spelletjes.


Opgelet: Wegens de maatregelen voor het coronavirus is reservatie verplicht. Dit kan per mail op museum@diest.be of op het nummer 013/35.32.09, met vermelding van je naam en de gewenste datum en tijdstip van je bezoek. Er wordt namelijk maar 1 gezin per kwartier toegelaten. Doe je reservatie tenminste 24u op voorhand, zodat onze medewerkers van stadsmuseum De Hofstadt de beschikbaarheid voor je kunnen nagaan.

Kom op tijd en wacht voor de ingang van het museum op de Grote Markt: een medewerker komt je halen op het gereserveerde tijdstip. Draag bij voorkeur een mondmasker, was je handen bij het binnengaan en ontsmet ze daarna met de aanwezige handgel.

We vragen je om je bezoek te beperken tot maximum 30 minuten. Zo krijgt iedereen de kans om een bezoekje te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadsmuseum De Hofstadt
Grote Markt 1
3290 Diest

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Open op:

  • Dinsdag van 11:00 tot 17:00
  • Donderdag - vrijdag van 11:00 tot 17:00
  • Zaterdag - zondag van 13:00 tot 18:00
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Stad diest
Trefwoorden DeHofstadt
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Schatten van Vlieg in stadsmuseum De Hofstadt: Hoor jij wat ik hoor? op UiTmetVlieg.be