U bent hier:

Schatten van Vlieg in Lede: Familiefietzzztocht!

2 jaar

De traditionele Vlieghuisjes worden van stal gehaald, want Vlieg zzzoeft vanaf 1 juli rond op de fiets en heeft heel wat leuke opdrachten verstopt. Zie jij wat hij ziet? Of… ruik je wat hij ruikt? Pik een Vliegfolder op in de bib, in het gemeentehuis of bij de sportdienst en schiet uit de trappers. Ook op de websites van de gemeente en bibliotheek vind je het opdrachtenboekje met het fietsparcours.
Je folder kan je tot en met woensdag 31 augustus binnenbrengen. Je krijgt een extra punt op je UiTpas voor je harde werk! Alles goed ingevuld? Misschien maak je wel kans op een mysterieuze Bzzz-box of een andere leuke prijs. De Fietzzztocht van Vlieg werd mede mogelijk gemaakt met de steun van de Gezinsbond Lede.

Doe je mee aan meerdere activiteiten van Vlieg in Lede deze zomer? Met onze gloednieuwe spaarkaart kan je voor een extra verrassing sparen! Neem deel aan 2 van de 4 activiteiten en win een Limited Edition Geurvlieg.
De geurvlieg is een geurhanger in de vorm van Vlieg met een heerlijk geurtje. Kinderen kunnen verschillende geuren herkennen in de hanger. Op de achterkant van de verpakking vragen we kinderen naar hun favoriete geurplekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeente Lede
Markt 1
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 2+
Organisatie Gemeentebestuur Lede
Contact 053/82 53 30
Trefwoorden UiTPAS Regio Aalst, IDKBibLede
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Schatten van Vlieg in Lede: Familiefietzzztocht! op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS