U bent hier:

Schatten van Vlieg in het Museum van de Nationale Bank van België

4 jaar

Zoals ieder jaar organiseert het museum een schattenjacht voor families. Dit jaar moeten kinderen tussen 4 en 12 jaar enkele opdrachten rond het thema geluid tot een goed einde brengen, om de slapende uil te hulp te schieten.
De uil van Athena vliegt elke nacht rond om de voorwerpen in het museum te bewaken. Blijkbaar was uil vorige nacht heel moe, want ze is nog steeds niet wakker geworden! Wat nu? Kan jij ons helpen uil wakker te maken, zodat ze er volgende nacht opnieuw op uit kan? Kruip daarvoor in de veren van uil en volg het traject dat zij dagelijks in de Nationale Bank van België aflegt. Op dat traject kan je muzieknoten verdienen. Zo maak je zelf een melodie, die je op het einde van je speurtocht voor uil mag spelen. Misschien slaag jij er zo wel in haar wakker te maken? Alle jonge muzikanten worden beloond met een verrassing!

In het museum is alles in het werk gesteld om u in de beste omstandigheden en in alle veiligheid te verwelkomen! Elk kind krijgt een zakje met eigen materiaal en de route in het museum werd uitgetekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Museum van de Nationale Bank van België
warmoesberg 57
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - vrijdag van 9:00 tot 17:00
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Museum van de Nationale Bank van België
Contact museum@nbb.be
02 221 22 06
Trefwoorden Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Schatten van Vlieg in het Museum van de Nationale Bank van België op UiTmetVlieg.be