U bent hier:

Say it out LOUD - GEANNULEERD

Concert Dansvoorstelling Theatervoorstelling Moderne dans Tekst en muziektheater

Een positief verhaal dat discriminatie, wij-zij denken en polarisatie de rug toekeert.

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

WAt als een schoolcontext even hyperdivers is als de samenleving? Wat als leerlingen uit het ASO, TSO, BSO en OKAN dezelfde kleine speelplaats delen? Wat als die speelplaats het enige is dat deze leerlingen gemeenschappelijk hebben?

Deze vragen vormden het uitgangspunt van ‘Say it out LOUD’, een productie van leerlingen van Heilig-Hart Kessel-Lo onder leiding van Zoë Demoustier. Tien jongeren zoeken met behulp van beweging en beeld hun plek in de groep en in de wereld. Met hun eigen verhaal staan ze voor het eerst op scène: waar vind ik geborgenheid, welke herinneringen neem ik mee op mijn reis en waar brengt die reis me heen. De jongeren brengen een krachtig verhaal dat discriminatie, wij-zij denken en polarisatie de rug toekeert en uitmondt in een toonmoment in de 30CC/Schouwburg.

Info

Links
Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 30 maart 2020
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS