U bent hier:

Santuario | Intense Flamenco uit het mystieke Andalousie

Dansvoorstelling Volksdans en werelddans

Flamenco gezelschap María “la Serrana” uit Sevilla gaat op zoek naar het heiligdom van spititueel Andalusië. Een intense flamenco-avond !
Flamenco gezelschap María “la Serrana” is een bekende gast in de stad Gent. Zij trad tweemaal op in de Handelsbeurs en ook in het Capitole, met de voorstellingen Esencia, Generaciones en Los Hombros de Hércules.

Nu gaat zij met haar gezleschap een bijzondere weg bewandelen: die van de flamenco stijlen die niet vaak op het podium komen omdat zij behoren bij de familie kring, of in de gebedshuizen. Op zoek naar spiritueel Andalusië.

Natuurlijk is ook deze keer het gezelschap bemand door bijzondere flamenco artiesten van het hoogste niveau. Op zang komen twee van de vier beste zangers voor dans van het moment mee: Juan José Amador en Pepe de Pura,. Op gitaar hebben we de ritmevaste en gevoelige Luis Amador. Op dans hebben we naast naast María “la Serrana” de spectaculaire zigeuner danser Antonio Moreno “Polito”. Hij is één van de vijf Farruco mannen, special guest bij Tomatito én voor de mensen die van wat lichtere muziek houden: de danser bij popfenomeen Rosalía. Speciaal in gent komt ook de elegante Irene Alvarez ons team versterken

Een bijzondere flamenco avond die u niet mag missen!

Info

Links
Waar Tinnenpot
Tinnenpotstraat 21
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 7 juli 2020
Prijs
Basistarief: 26,00 €
€ 26,0
Reservaties
Organisatie Tinnenpot
Trefwoorden theater, flamenco , tinnenpot, list-58f751fa15708-this-week, santuario