U bent hier:

Samana(Ziekenzorg) Pulle - Visprijskamp - ONDER VOORBEHOUD VAN MAATREGELEN CORONA-CRISIS

Sportwedstrijd bekijken Volkssporten

Op maandag 1 juni, tweede Pinksterdag, richt de Pulse Visclub "Panneke Vol", zoals reeds vele jaren, een visprijskamp in ten voordele van Samana(Ziekenzorg), waarvoor Ziekenzorg deze mensen heel dankbaar is. Bij deze gelegenheid wordt ook een haringbak georganiseerd. Alle sympathisanten zijn welkom vanaf 13u. Ziekenzorg zal je bezoekje erg waarderen.
Het startsein wordt gegeven te 13:30 uur. Deelnemende sportvissers kunnen inschrijven tot 12:45 uur. Voor het wedstrijdreglement: zie de website: http://users.telenet.be/marcdesobrie/

Maar ook wie niet meevist wordt door Ziekenzorg van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen aan de vijver in het ongerepte natuurgebied van het Krabbelsdomein. De visvijver is te bereiken langs de grote dreef die de Boudewijnlaan verbindt met het Krabbelshof. Beslist een wandelingetje waard! En je steunt er de ziekenzorg-werking nog mee want de menslievende visclub schenkt de opbrengst van deze visprijskamp aan Ziekenzorg.

In de sfeervolle kantine van de visclub kan je terecht voor een pintje,een frisdrank of een stukje zelfgebakken cake. Regelmatige bezoekers weten nog dat er vorige jaren ook haring gebakken werd. Kwestie van wat afwisseling te brengen. Ook dit jaar bieden we dezelfde "fijne kost" aan: lekker en hartelijk.

En als je lang genoeg blijft, krijg je stellig ook de kans om naar verhalen te luisteren in het echte "visserslatijn" over vangsten die, naargelang de avond vordert, monsterachtige afmetingen aannemen.

De kernleden van de Pulse Ziekenzorg verwachten je op deze visprijskamp. Zij zullen jouw sympathiek bezoekje erg waarderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Visvijver Panneke Vol
Boudewijnlaan 2
2243 Pulle (Zandhoven)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie visclub "Panneke Vol" Pulle
Contact hugo.renap@skynet.be
03/484 40 26