U bent hier:

SALVATORE ADAMO - IN CONCERT

Concert Pop en rock

Een carrière van meer dan 50 jaar, 500 liedjes, meer dan 100 miljoen platen verkocht over de hele wereld… Salvatore Adamo is een absolute wereldster. Omringd door topmuzikanten brengt hij tijdloze, bloedmooie klassiekers , maar ook recenter werk.
Een levende legende, Salvatore Adamo, bekend in Vlaanderen, Wallonië èn in het buitenland. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums, meer dan 50 jaar carrière, meer dan 500 liedjes,… Cijfers over Salvatore Adamo ogen altijd indrukwekkend, maar zelf geeft hij nog altijd de voorkeur aan woorden, muziek en melodieën.

Nog steeds trekt hij volle zalen en blijven mensen genieten van zijn hemelse en unieke stem. Op het podium laat hij zich steevast omringen door topmuzikanten en tijdens zijn concert komen zowel nieuw werk als tijdloze klassiekers als DOLCE PAOLA, DANS TOI MAMIE en TOMBE LA NEIGE aan bod. Hij zingt zijn zelf geschreven chansons voornamelijk in het Frans, maar ook in zijn moedertaal, het Italiaans en verder in het Nederlands en in het Engels. Een sfeervolle, inspirerende muzikale avond van absolute wereldklasse.Een carrière van meer dan 50 jaar, 500 liedjes, meer dan 100 miljoen platen verkocht over de hele wereld… maar wereldster Salvatore Adamo is lang nog niet aan zijn muzikaal pensioen toe. Omringd door topmuzikanten brengt hij tijdloze, bloedmooie klassiekers (‘Inch’ Allah’, ‘Tombe la neige’, ‘Dolce Paola’ en ‘C’est ma vie’), maar ook recenter werk. Vous permettez, monsieur? Het heilige vuur brandt nog steeds in Adamo. Dit concert belooft niet alleen snel uitverkocht te zijn, maar staat ook garant voor een sfeervolle en inspirerende muzikale avond van absolute wereldklasse!

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 januari 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 56.00 €; Maxi-abonnement tot -25%: 42.00 €; Midi-abonnement tot -15% : 47.60 €; Mini-abonnement tot -5%: 53.20 €; Lerarenkaart: 55.00 €; Jongeren -21 : 42.00 €
€ 56,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cc de Meent
Links
Trefwoorden populaire muziek, in abo