U bent hier:

Salsa dans cursus, Salsa dans les, Salsa dans initiatie, Salsa dans workshop in Kortrijk

Cursus of workshop Creativiteit

Kortrijk: Salsa dans lessen op woensdag. Start op: 13 Januari 2016 Laatste les: 24 Februari 2016 Geen les op: 10/02/2016 Plaats: Cuban Lounge Bar Stationsstraat 9 8500 Kortrijk. Aantal lessen: 6 Meer info: 0486893553 Niveau's: •Niveau 1: 19:30 - 20:30 •Niveau 2: 20:30 - 21:30 •Niveau 3: 21:30 - 22:30 Info: www.salsafever.be
Kortrijk: Salsa dans cursus op woensdagavond.

Start op: 13 Januari 2016
Laatste les: 24 Februari 2016
Geen les op: 10/02/2016

Plaats: Cuban Lounge Bar
Stationsstraat 9
8500 Kortrijk
Aantal lessen: 6
Meer info: 0486893553
Niveau's:
•Niveau 1: 19:30 - 20:30
•Niveau 2: 20:30 - 21:30
•Niveau 3: 21:30 - 22:30

Extra informatie: Eén danscursus bestaat uit 6 lessen, één les per week en elke les duurt 1 uur.
De volledige reeks van 6 lessen bedraagt in totaal €60.

U bent niet verplicht alles in één keer te betalen, het is ook mogelijk om per les te betalen.

In dit geval is het 15€ per les. Er dient op gewezen te worden dat, als u per les betaalt en dan na een aantal keer toch beslist de volledige cursus te volgen, de voorafgaande reeds betaalde lessen niet meer in rekening worden gebracht!
U kan wel op elk moment beslissen om toch de rest van de cursus te betalen.
In dit geval is het €10 per les. (€60/6= €10)
Bijv. U hebt reeds 2 lessen gevolgd, dan komt het nog op 4 x 10€ = 40€.
Er wordt dus geen rekening gehouden met de reeds betaalde 30€.

Als u een abonnement van €60 betaald hebt, dan kan u wel één gemiste les inhalen op een andere dag. (cursus van hetzelfde niveau, op een andere dag of in een andere stad) Bijv. U bent ingeschreven in de cursus van zondag te Gent, om een bepaalde reden kan u niet aanwezig zijn op zondag, dan kan je wel de gemiste les inhalen op de volgende maandag/dinsdag/ donderdag/ vrijdag in Gent, Kortrijk of Brugge.

Eenmaal u het abonnementsgeld van €60 betaald hebt, is er geen terugbetaling mogelijk! Zelfs indien u slechts één les hebt kunnen volgen!
Het abonnement is op naam en kan bijgevolg niet doorgegeven worden: iemand anders kan dus niet in uw plaats de cursus verder volgen.

Het abonnementsgeld van een bepaalde cursus kan ook niet overgedragen worden naar een volgende, toekomstige cursus of reeks. Stel, u hebt 60 € betaald voor de reeks van januari-februari. U kan door omstandigheden, ongeacht de reden, deze reeks niet verder volgen, dan kan het reeds betaalde abonnementsgeld niet gebruikt worden ter betaling van de cursus van maart-april.

Danspartner: Bij voorkeur moet je je per twee inschrijven… dus met een danspartner.

Heb je geen danspartner dan kan je indien nodig een zoekertje op onze website plaatsen om een danspartner te vinden. Daarvoor moet je je eerst registreren, en dan een profiel maken. ( Niet vergeten je “naam” en “wachtwoord” te onthouden…voor je latere verbinding!)

Iedereen is welkom bij Salsa Fever
Tot binnenkort… op de dansvloer!

Dansleraar: Bouba(car) Dramé

Welkom bij Salsa Fever dansschool vzw voor: Salsa danslessen; Salsa danscursussen; Salsa dansinitiaties; Salsa dansworkshops; Salsa Dj; Salsa dansworshops ook voor vrijgezellenavond; Salsa workshops voor team building;...!

Salsa Heeft de laatste jaren een belangrijke plaats veroverd in de danswereld.
De dans brengt mensen en diverse culturen bij elkaar. Die bevordert integratie en communicatie in een multiculturele samenleving. Dus vergemakkelijkt ook de ontmoeting van de gewone mensen! Je kan terecht bij Salsa Fever Dansschool voor: Salsa danslessen/cursussen, Salsa workshops, Salsa initiaties, latino dj, Salsa pary’s

Wat is Salsa eigenlijk ?
Salsa is eerst en vooral een leuke dans, een dans met twee...pure ambiance.
Een dans voor iedereen! Wie kan stappen, kan ook Salsa dansen!
Salsa’eren is dansen, dansen is ook bewegen, bewegen is sporten en sporten is goed voor je conditie en gezondheid!
Salsa maakt positieve energie in je los en geeft je een ‘happy feeling’!
Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurelijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommegen de (dans)partner van je leven ontmoeten!

Salsa dansbegeleider
Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in hele Belgiê vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen & party’s in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enzovoorts
Gepassioneerd door Latijns-Amerikaanse dans en muziek heeft Boubacar een eigen dansstijl ontwikkeld: één elegante, charmante, sexy, mooie stijl…zijn leerlingen noemen die :” Bouba’s stijl ” hijzelfs noemt die maar “standaardstijl” door het feit dat men acheraf met andere stijlen gemakkelijk kan dansen en hij is inmiddels uitgegroeid tot een lesgever met grote faam in heel België…veel van de Salsaleraars die vandaag nog Salsalessen in Vlaanderen geven, waren op een bepaald moment zijn leerlingen geweest, die hebben dus bij hem Salsalessen gevolgen. Hij is dan ook een veelgevraagde en graaggeziene gast op grote festivals zoals Pole Pole, de Antilliaanse Feesten en Noche de la Pasión, waar hij telkens voor spetterende demonstraties zorgt.
Hij was ook verschillende keer gevraagd voor tvprogramma’s onder andere: “ Hou van ons, Bestemming vlaanderen, De Nieuwe mama enzovoorts! “

Wanneer en waar kan je Salsacursussen volgen bij “ Salsa Fever “ of naar Salsa Party’s gaan?
Elk jaar zijn er min of meer 6 nieuwe Salsa dansreeksen: In september, oktober, januari, februari, april en in augustus…In Gent, Brugge, Melle en ook Salsa danslessen in Kortrijk…bij Wevelgem; Kuurne; Heule; Harelbeke; Deerlijk; Zwevegem; Menen; Izegem; Roeselare enzovoorts
Voor Salsa party’s of Salsaoefenavonden, ga maar onze website: www.salsafever.be

Info: over Salsa lessen, Salsa initiaties, Salsa workshops, Salsa dj, Salsa partys,…www.salsafever.be
Meer info via de website www.salsafever.be
E-mail salsa.fever.vzw@pandora.be,
Telefonisch: 0486/89.35.53.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cuban lounge bar (La Bodeguita)
Stationsstraat 9
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 13 januari 2016 tot 24 februari 2016
Prijs
Basisprijs: € 60
€ 60,0
Reservaties
Organisatie Salsa fever dansschool vzw
Contact 0486/893553
Trefwoorden www.salsafever.be, Salsa dans cursus in Kortrijk, Salsa party in Kortrijk, Salsa dans initiatie in Kortrijk, Salsa dans les in Kortrijk