U bent hier:

Salon Jacques

Drie Kempense heren en een Venetiaanse dame. Zij bevolken uw salon met frivole liedjes over de liefde en de wisselkoers van het leven. Over meisjes die vrouw worden en jongens die… euh… toch altijd ergens jongens blijven. Zij doen dat in het Nederlands. Omdat dat de taal is van hun moeder. En van hun vader. Al doet hun groepsnaam anders vermoeden. Komen luisteren? Een licht poëtische inborst is aangeraden. Enig gevoel voor ironie vereist.

Muziek (Nederlandstalige, eigen nummers)

Drie Kempense heren en een Venetiaanse dame.
Zij bevolken uw salon met frivole liedjes over de liefde en de wisselkoers van het leven.
Over meisjes die vrouw worden en jongens die… euh… toch altijd ergens jongens blijven.
Zij doen dat in het Nederlands. Omdat dat de taal is van hun moeder. En van hun vader. Al doet hun groepsnaam anders vermoeden.
Komen luisteren? Een licht poëtische inborst is aangeraden. Enig gevoel voor ironie vereist.

 

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Info

Waar Huiskamer in Arendonk

2370 Arendonk
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum 't Getouw
Contact 014 33 09 00