U bent hier:

Saint Amour

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Saint Amour is binnenkort, met rasse schreden aanstormend zelfs, aan haar vijfentwintigste editie in Vlaanderen toe. Regisseur Luc Coorevits onderbrak de jaarlijkse traditie sinds 1990 slechts vijf maal: wegens een tweejaarlijkse adempauze in 1995 en 1996 om de honger aan te scherpen, buitenlandse uitstapjes naar Londen en Madrid in 1997 en naar Amsterdam en Madrid in 1999, én de festiviteiten rond het dertigjarige bestaan van Behoud de Begeerte in 2014.
Deze zilveren-jubileumeditie wordt niet bekroond met een thema, maar als weleer: met de viering van de liefde zelf. Die is zo al veelkoppig, ondefinieerbaar en gewoon: moeilijk genoeg.

 

Behoud de Begeerte heeft de handen vrij gehouden om al het fraais dat afgelopen tijd over de liefde is geschreven te omarmen: jong en gevestigd, hoofs en vrank, gekleurd en wit, binnenlands en buitenlands, maar alles steeds even buitenaards. De namen van Tommy Wieringa en Philippe Claudel circuleerden al even, maar inmiddels mag u gerust ook weten dat Radna Fabias, Bregje Hofstede, Sylvie Kreusch, Delphine Lecompte, Bert Moerman, Ilja Leonard Pfeijffer en Sven Ratzke zullen aantreden. Hou het vooral niet stil.

 

Info

Waar Cultuurcentrum Brugge
Sint-Jakobsstraat 20
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 februari 2019
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Brugge
Contact cultuurcentrum@brugge.be