U bent hier:

Rural caching: 3 km of 6 km

Een wandeling in de omgeving van de Hooibeekhoeve met een wandelGPS die je de weg wijst. Op je pad kruis je leerrijke infoborden rond landbouw en natuur, waarop je de antwoorden terugvindt van de zoektocht. Deze tocht leert je op een actieve en avontuurlijke manier heel wat over het platteland, landbouw, natuur en laat je mooie groene en historische plekjes zien!
Rural caching: 3 km of 6 km

Een wandeling in de omgeving van de Hooibeekhoeve met een wandelGPS die je de weg wijst. Je kan de wandeling ook zelf begeleiden met een routebeschrijving. Op je pad kruis je leerrijke infoborden rond landbouw en natuur, waarop je de antwoorden terugvindt van de zoektocht. Deze tocht leert je op een actieve en avontuurlijke manier heel wat over het platteland, landbouw, natuur en laat je mooie groene én historische plekjes zien!

Doelgroep: 12+ (De moeilijkheidsgraad van de zoektocht is aangepast aan het niveau van de doelgroep.)

Tijdsduur: 1,5 uur (3 km) of 3 uur (6 km)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hooibeekhoeve
Hooibeeksedijk 1
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Prijs per persoon: 1 euro (Gebruik van de wandelGPS kost 1 euro per persoon. Maak je de wandeling zonder GPS, dan is ze gratis.)
€ 1,0
Reservaties
Organisatie Hooibeekhoeve
Links
Trefwoorden platteland, zoektocht, wandelen, wandeling, hooibeekhoeve, wandelgps, bezoekboerderij, plattelandswandeling, geo caching, land- en tuinbouw